Calitatea in Arhitectura

arh.Cristian CUTEANU


0727011722
0766363497
arh.cuteanu@gmail.com

About Us

Tech Ton Art este o societate infiintata in 2007, cu echipa si colaboratori in toate domeniile generale de proiectare.

Tech Ton Art realizeaza proiecte in special de arhitectura, sau poate oferi servicii de proiectare integrala, asigurand toate domeniile de proiectare, precum inginerie, studii geotehnice, ridicari topografice, verificari si expertize tehnice, instalatii termice, edilitare si electrice, devize, consultanta, etc.

Tech Ton Art asigura consultanta, indrumare pe intreaga perioada de desfasurare a proiectarii si asigura bunul demers in eficinentizarea raportului dintre investitie si castig.

De asemenea in decursul timpului putem recomanda echipe de constructori pentru diferite tipuri de lucrari.

Deviza noastra este: "Variantele sunt infinite, insa solutia este una singura !"

History of project

Tech Ton Art s-a infintat in urma necesitatii calitatii in arhitectura si a psihologiei stilurilor de viata actuale si se manifesta impotriva tuturor kitsh-urilor si a curentelor false. Tech Ton Art vrea sa promoveze adevarul din arhitectura si sa semnaleze importanta si seriozitatea implicarii psihicului in arhitectura.

Our users

Beneficiarii servicilor Tech Ton Art sunt persoane ce aproba mesajele, calitatea arhitecturii si serviciile oferite de noi. Tech Ton Art se adreseaza tuturor celor interesati de a afla realitatea din acest domeniu al proiectarii si a arhitecturii si dorerste sa aibe o garantie a investitiei facute.